WERKWIJZE:

Hoe werkt het concept van Your Private Chef:

Het concept is eenvoudig, Your Private Chef zorgt voor een culinaire ervaring in huiselijke sfeer.
U kunt genieten van een exclusieve fine dining ervaring bij u thuis, op kantoor, uw vakantieadres of op welke gewenste locatie dan ook, zonder dat u daarvoor zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. U kunt uw aandacht dus volledig op uw gasten richten. Het concept is veel persoonlijker en intiemer dan in een restaurant met als bijkomend voordeel dat u net zo lang kunt natafelen als u zelf wilt.

Your Private Chef verzorgt private catering voor 2 – 12 personen.

– Private Dinner
– Private Lunch
– Tasting dinner/lunch
– Sharing dinner
– Walking dinner*                               
– Tapas*                                                  
– Bedrijfsborrel incl. fingerfood* 

* = evtl. ook voor groepen groter dan 12 personen

Na uw aanvraag, kom ik bij u langs voor een kennismakingsgesprek bij u thuis, op de zaak of locatie en bekijken we de mogelijkheden en luister ik naar uw wensen. We bespreken dan hoeveel mensen er mee-eten, of er allergieën zijn, en/of er producten zijn die absoluut niet verwerkt mogen worden in het menu van uw lunch of diner, en welke producten juist wél favoriet zijn.
Daarnaast kijken we naar de keukeninrichting, zodat ik kan inschatten welke apparatuur er extra meegenomen moet worden. Bijvoorbeeld een oven, keukenmachines, extra pannen en dergelijke.

Bij mooi eten hoort natuurlijk goede wijn en een mooi gedekte tafel. Indien gewenst regel ik dit natuurlijk graag voor u en bespreken we wat u aanvullend aan servies, glaswerk, bestek en tafellinnen nodig heeft en adviseer ik u graag over bijpassende wijnen.
Maar misschien bent u zelf een wijnkenner? Of wilt u zelf de tafel mooi dekken. In dat geval laat ik dit deel graag aan u over.

Op basis van het aantal gasten, uw wensen en de mogelijkheden maak ik een menuvoorstel en offerte op maat.
U ontvangt een duidelijke en uitgebreide opdrachtbevestiging, met vermelding van alle praktische zaken. Uw gegevens, de datum van het event, het adres, het aantal gasten, het besproken menu, de wijnen en de prijs. Zodoende kunt u alles controleren en checken of alles klopt.

Geïnspireerd door het seizoen, werk ik uitsluitend met dagverse ingrediënten, biologische producten uit de streek en producten van gespecialiseerde lokale topleveranciers.

Op de dag zelf kom ik, samen met iemand voor de bediening, in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen, de zogeheten Mise en place.

Aan een mooie gedekte tafel geniet je meer. Afhankelijk van wat is afgesproken, dekken wij de tafel in met passend servies, bestek, glaswerk, kaarsen, bloemen etc.
Wanneer u ervoor gekozen heeft tafels, stoelen, decoratie e.d. bij mij te huren, breng ik alles mee en maken we uw huis of locatie klaar voor de lunch of het diner.
Wanneer u ervoor gekozen heeft uw eigen spullen te gebruiken, zullen wij de tafel dekken en uw borden en servies selecteren.
De gerechten worden door mij in uw keuken bereid.
Vanaf 4 personen komt er altijd iemand mee voor de bediening. De gerechten worden geserveerd zoals u wenst: uiterst discreet of juist met een toelichting over herkomst en bereiding.
Zo wordt private dining echt een beleving!
Na afloop van het diner krijgt u uw keuken weer net zo schoon terug als dat ik hem aantrof bij aankomst. Daar hoort de afwas natuurlijk ook bij.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Van het tafellinnen, glaswerk, tot bijpassend servies en een wijnarrangement, overal is aan gedacht. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.

 

KOSTEN:

De moeilijkste vraag om te beantwoorden is: Wat zijn de kosten?

Mijn menu’s zijn altijd persoonlijk en op maat.
Daarom noem ik hier alleen de volgende vanaf-prijzen als indicatie:

– 4 gangen incl. amuse vanaf € 625,00
– 5 gangen incl. amuse vanaf € 700,00

Prijsvoorbeeld bij 4 personen.

Voor de uiteindelijke offerte spelen de volgende elementen een rol:

– Betreft het een zittend of staand diner, een proeverij, een receptie, borrel of warme lunch.
– Het aantal personen: een lunch/diner voor 4 is per persoon verhoudingsgewijs duurder dan voor 12 personen.
– Eventueel gewenste luxe-ingrediënten zoals truffel, kaviaar, kreeft, etc.

Het aantal personen en uw menukeuze zijn dus bepalend voor de totale prijs.

Ambachtelijk brood, boter en olijfolie zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Wijnarrangement:
Ik hecht veel waarde aan het laten begeleiden van de gerechten door een mooi glas wijn. Ik adviseer u graag over een passende wijn. U kunt kiezen uit een breed scala aan prachtige wijnen in alle prijsklassen.
Ik reken af per geopende fles en er gaan gemiddeld zes glazen uit een fles.

Bijkomende kosten zijn: wijnarrangement (indien gewenst), eventuele inhuur van o.a. extra servies, glaswerk, tafelaankleding, tafels en stoelen, kilometervergoeding (€0,45 per km) en eventuele parkeerkosten.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.