Over mijzelf:

Al sinds ik me kan herinneren was ik gefascineerd door alles wat met koken en gastronomie te maken heeft. Het verzorgen van uitgebreide maaltijden voor familie en vrienden was iets waar ik altijd enorm van genoot.

Een opleiding aan de hotelschool was dus een logische keuze. Na deze 4-jarige opleiding heb ik enige jaren ervaring opgedaan en stage gelopen bij diverse gerenommeerde (sterren)restaurants in binnen- en buitenland.

Ondanks mijn passie voor alles wat met gastronomie te maken heeft, heb ik toch gekozen voor mijn andere passie en ben in de concert & event industrie terechtgekomen. Als Tour- en Productiemanager was ik met verschillende internationale topartiesten wereldwijd op tournee.

Het bloed kruipt echter toch waar het niet gaan kan en blijft kriebelen.

Al langer speelde ik met het idee voor een nieuwe start en ben ik stages, workshops & masterclasses bij verschillende internationale topchefs gaan volgen.

Begin 2019 was de tijd rijp om een lang gekoesterde droom in de praktijk te brengen en ben ik begonnen als private chef, waarbij ik mij toeleg op het verzorgen van intieme fine dining diners voor kleine gezelschappen om deze te laten genieten van eten en wijn op hoog niveau. Sindsdien kook ik wereldwijd voor een internationale clientèle als Private chef, Villa chef & Yacht chef.

Ik hanteer geen vaste menu’s en standaard gerechten, maar lever maatwerk afgestemd op de wensen en mogelijkheden, waarbij ik me onderscheid in het nauwkeurig vervullen van de wensen van mijn gasten op elke locatie ter wereld.

Mijn kookstijl kan ik het beste omschrijven als ‘klassieke smaakcombinaties met een moderne twist’.

Geniet in uw eigen vertrouwde omgeving van een lunch, diner of borrel met de meest heerlijke gerechten, verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vlees- en visgerechten.

Ik hecht grote waarde aan Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, Discretie en Privacy.